E dije qe...
+11
ELIN
Emi
StRaNgEr
MIRI_BMW
Lorena
Profesori_Qorr
sara
Durresaku_20
aktori-rome
DeLiCiouS
Chaos
15 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Re: E dije qe...
Emi si mi shumica gra dmth paska dhe burra eeee pupupu xix
DeLiCiouS- DeLiCiOuS
- Numri i postimeve : 1356
Registration date : 28/09/2008
E dinit se:
..Napoleoni kishte frike macet.
..Komplet popullsia boterore,mund te futet mrena kufijve te Texas.
.. Kermillet mund te flejne der ne 3 vjet pa henger asgje.
..Delfinat dhe Njerzit jane te vetmit qe bejne sex per knaqesi.
..Ne Dani,derrat jane me shume se njerzit.
..Cdo dite bien ne toke 10 ton pluher nga yjet.
..Ujvarat qe jane ne Victoria degjohen ne nje largesi prej 64 klm.
..Napoleoni kishte frike macet.
..Komplet popullsia boterore,mund te futet mrena kufijve te Texas.
.. Kermillet mund te flejne der ne 3 vjet pa henger asgje.
..Delfinat dhe Njerzit jane te vetmit qe bejne sex per knaqesi.
..Ne Dani,derrat jane me shume se njerzit.
..Cdo dite bien ne toke 10 ton pluher nga yjet.
..Ujvarat qe jane ne Victoria degjohen ne nje largesi prej 64 klm.
Chaos- Dangerous minds
- Numri i postimeve : 1005
Registration date : 25/09/2008
A e dini se prinderit me te rinj kane qene 8 dhe 9 vjec,kane qene Kinez ne 1910.
A e dini se Libri i pare qe eshte shkruajtur me makinen e shkrimit ka qene "Tom Sowyer"
A e dini se Eshte e veshtire te teshtish me syte hapur...( po e provoni ee)
A e dini se Libri i pare qe eshte shkruajtur me makinen e shkrimit ka qene "Tom Sowyer"
A e dini se Eshte e veshtire te teshtish me syte hapur...( po e provoni ee)
Emi- Sweet Voice
- Numri i postimeve : 602
Registration date : 08/10/2008
e dinit qe 1968 - Manchester United bëhet ekipi i parë Anglez që e fiton Kupën e Evropës.
Jo se dija Croko,te lumte.
Chaos- Dangerous minds
E dinit se Peshkaqenat jane KrokodilNgrensa.. !!
AlbWhiteShark- Cun Flori
- Numri i postimeve : 29
Registration date : 15/10/2008
Mjekra e burrave rritet më shpejt kur ata mendojnë për seks. ( sipas kesaj meshkujt do rinin gjithe diten te ruanin mjekren)
Emi- Sweet Voice
- Numri i postimeve : 602
Registration date : 08/10/2008
Chaos shkruajti:[b]-E dinit qe Hitleri nuk pinte duhan,nuk pinte alkol,dhe ka qene vegjeterian.
Nuk eshte e vertete..Hitleri pinte pak alkol.
Mistrece- Kapo i Kapove
- Numri i postimeve : 73
sara shkruajti:E dinit se hitler kishte arsye se e mbante doren e majt ashtu ne at pozicion qe e mbate zakonisht (gjithmone)se e kishte te semure te paralizuar dmth por per te mos rene ne sy e mbate si dicka te karakterit te tij (gjoja)
Ne fakt kete paralizim ai pati pas atentatit qe i ben ne 20 korrik te 1944, i ashtuquajtuti "operacioni Valkiria". Thuhej qe Hitleri nuk pati asnje demtim nga shperthimi, por ai pati probleme te renda me degjimin, si dhe pasojen e siperpermendur.
Mistrece- Kapo i Kapove
Mistrece shkruajti:Chaos shkruajti:[b]-E dinit qe Hitleri nuk pinte duhan,nuk pinte alkol,dhe ka qene vegjeterian.
E,se rrishit bashke neper Bare duke bere muhabet,lol!
Chaos- Dangerous minds
Chaos shkruajti:Mistrece shkruajti:Chaos shkruajti:[b]-E dinit qe Hitleri nuk pinte duhan,nuk pinte alkol,dhe ka qene vegjeterian.
E,se rrishit bashke neper Bare duke bere muhabet,lol!
Ehe, si te shfarrosni hebrenjte!
Mistrece- Kapo i Kapove
e dini qe
Rrjeti i popullarizuar shoqëror Facebook tani ka 175 milionë përdorues. Këto informata i ka publikuar Dave Morin, një nga të punësuarit e Facebook, si dhe ka konfirmuar zgjerimin çdo ditë e më të madh të këtij rrjeti.
Facebook para afërsisht një viti ka tejkaluar shifrën e 100 milionë përdoruesve, derisa 150 milionë kanë qenë para diç më shumë se një muaj. Shumica e përdoruesve të ri vijnë nga kufijtë jashtë Shteteve të Bashkuara të Amerikës, e vet madhësinë e rrjetit na e përshkruan edhe vet themeluesi i rrjetit Mark Zuckerberg.
Ai pohon se Facebook në korniza shtetërore do të ishte shteti i tetë në botë për numrin më të madh të njerëzve në botë, para Japonisë, Rusisë dhe Nigerisë.
Numri i madh i përdoruesve sjell me vete edhe shpenzime të mëdha për mirëmbajtjen e serverëve, veçanërisht jashtë SHBA-ve. Për këtë arsye Facebook edhe më tutje është duke kërkuar investitorë edhe pse thekson se kompania edhe tani është në gjendje të mirë financiare.
Rrjeti i popullarizuar shoqëror Facebook tani ka 175 milionë përdorues. Këto informata i ka publikuar Dave Morin, një nga të punësuarit e Facebook, si dhe ka konfirmuar zgjerimin çdo ditë e më të madh të këtij rrjeti.
Facebook para afërsisht një viti ka tejkaluar shifrën e 100 milionë përdoruesve, derisa 150 milionë kanë qenë para diç më shumë se një muaj. Shumica e përdoruesve të ri vijnë nga kufijtë jashtë Shteteve të Bashkuara të Amerikës, e vet madhësinë e rrjetit na e përshkruan edhe vet themeluesi i rrjetit Mark Zuckerberg.
Ai pohon se Facebook në korniza shtetërore do të ishte shteti i tetë në botë për numrin më të madh të njerëzve në botë, para Japonisë, Rusisë dhe Nigerisë.
Numri i madh i përdoruesve sjell me vete edhe shpenzime të mëdha për mirëmbajtjen e serverëve, veçanërisht jashtë SHBA-ve. Për këtë arsye Facebook edhe më tutje është duke kërkuar investitorë edhe pse thekson se kompania edhe tani është në gjendje të mirë financiare.
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi