Miss Gjermania tek "Miss Globe" eshte nje Shqiptare
Faqja 1 e 1
Miss Gjermania tek "Miss Globe" eshte nje Shqiptare
Ajo quhet Dafina Sylejmani, është shqiptare dhe do të konkurojë për ‘Miss Globe Internationale”. E kemi zbuluar pak ditë më parë pasi emri dhe mbiemri i saj nuk tingëllonin aspak si gjermanë. Nga një kontakt me Dafinën mësuam se vajza ka lindur në Mitrovicë të Kosovës por ka shkuar shumë e vogël në Gjermani.
Nuk është rasti klasik i një shqiptareje që edhe pse jeton jashtë di perfekt shqipen, por gjithsesi ajo ndjehet krenare për origjinën e saj dhe është e lumtur që ”Mis Globe” do të zhvillohet në Shqipëri. “Unë personalisht jam e kënaqur që marr pjesë në një konkurs që bëhet në trojet tona” - rrëfen Dafina.
Babai i Dafinës është shtetas gjerman dhe është përkthyes si dhe ka një web compani, ndërsa e ëma jeton në Kosovë prandaj dhe Dafina shkon çdo vit atje. Vajza me origjinë shqiptare u zgjodh Mis Gjermania në vitin 2007 dhe përfaqëson këtë shtet në kompeticionin që drejtohet nga “Deliart Assocation”.
Nuk është rasti klasik i një shqiptareje që edhe pse jeton jashtë di perfekt shqipen, por gjithsesi ajo ndjehet krenare për origjinën e saj dhe është e lumtur që ”Mis Globe” do të zhvillohet në Shqipëri. “Unë personalisht jam e kënaqur që marr pjesë në një konkurs që bëhet në trojet tona” - rrëfen Dafina.
Babai i Dafinës është shtetas gjerman dhe është përkthyes si dhe ka një web compani, ndërsa e ëma jeton në Kosovë prandaj dhe Dafina shkon çdo vit atje. Vajza me origjinë shqiptare u zgjodh Mis Gjermania në vitin 2007 dhe përfaqëson këtë shtet në kompeticionin që drejtohet nga “Deliart Assocation”.
DeLiCiouS- DeLiCiOuS
- Numri i postimeve : 1356
Registration date : 28/09/2008
Similar topics
» Cila eshte e ardhmja e Politikes Shqiptare
» Kush nga Userat e Forumit Eshte Fans i "EMIN3M"
» Embelsire "Tiramisu" me ftura
» Historia Shqiptare
» Heronj Shqiptare.
» Kush nga Userat e Forumit Eshte Fans i "EMIN3M"
» Embelsire "Tiramisu" me ftura
» Historia Shqiptare